Siuntio Laulaa Ry:n Lauluakatemian esittely

 

Akustisen laulun ja klassisen laulumusiikin edistäjä

Lauluakatemia ylläpitää ja kehittää akustista lauluharrastusta sekä edistää laulumusiikkitoiminnan kehitystä valtakunnallisesti ja ympärivuotisesti Suomessa. Lauluakatemia järjestää kursseja,  koulutustilaisuuksia ja konsertteja sekä  tekee yhteistyötä kotimaisten ja kansainvälisten klassisen laulun toimijoiden kanssa.

Yhdistys on kolmen toimintavuotensa aikana järjestänyt Siuntiossa yhdeksän klassisen laulun kurssia, 12 konserttia sekä kolme luentotilaisuutta. Syyskuussa 2015 yhdistys järjesti Sibeliuksen kaikkien yksinlaulujen konserttisarjan Sibelius 109 Ritarihuoneella Helsingissä.

”Siuntiolainen projekti on fantastinen kulttuuriteko,” totesi Helsingin Sanomien kulttuuritoimittaja Vesa Sirén.

Hallituksen puheenjohtaja on Kauko Ollila ja taiteellisena johtajana toimii oopperalaulaja Juha Uusitalo. Muut hallituksen jäsenet ovat Johanna Rusanen-Kartano, Pami Karvonen ja Nina Alivirta (vpj).

Yhdistyksessä on 62 jäsentä.

SIUNTIO LAULAA RY:N REKISTERISELOSTE JA TIETOSUOJA: 

1. Rekisterinpitäjä

Siuntio Laulaa ry (Lauluakatemia)

Metsämattilantie 322

04630 Sääksjärvi

Y-tunnus: 2565293-7

kurssit@lauluakatemia.com

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Kauko Ollila

kaukokalevi.ollila@gmail.com

Puh. 040 342 4369

3. Rekisterin nimi

Lauluakatemian sidosryhmien henkilötietorekisteri

4. Käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään Lauluakatemian sidosryhmäsuhteiden hoitamiseen ja aatteellisen yhdistystoiminnan (Lauluakatemia) päätösten tietolähteenä. Rekisteriä voidaan käyttää Lauluakatemian omien tapahtumien sähköpostimarkkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Sidosryhmärekisteri koostuu kahdesta eri rekisteristä:

Rekisteri Lauluakatemian jäsenistä sisältää jäsenen nimen, sähköpostin, puhelinnumeron, laskutusosoitteen sekä jäsenyyden perustiedot.

Rekisteri sidosryhmäkirjeen tilaajista sisältää tilaajan nimen ja sähköpostiosoitteen.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Jäsenrekisterin tiedot saadaan henkilön liityttyä Lauluakatemian jäseneksi sen yhdistyssääntöjen määräämällä tavalla.

Sidosryhmärekisterin tiedot saadaan henkilön osallistuessa Lauluakatemian kurssi- tai koulutustoimintaan. Sidosryhmäkirjeen tilaaja voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tietoja kirjeen tilausvahvistuksen ja sidosryhmäkirjeen mukana olevasta linkistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin sisältöä ei luovuteta Siuntio Laulaa ry:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Tietoihin pääsee vain Kauko Ollila.

9. Tietojen tarkastaminen, korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen sekä tietojen hävittäminen pysyvästi

Omia tietoja voi tarkastaa ja korjata ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään, joka tekee toivotut muutokset. Omat tiedot voi pyytää hävittämään pysyvästi milloin tahansa ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

10. Muut mahdolliset oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Lauluakatemian verkkosivujen sisältö voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole Lauluakatemian hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 16.3.2018